Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Munvård / Tandkräm / Georganics Naturlig Tandkräm English Peppermint, 60 ml

Georganics Natural Toothpaste English Peppermint är en helt naturlig tandkräm berikad med ekologisk och ångdestillerad eterisk olja från vilt växande pepparmynta. Forskare har funnit att pepparmyntsolja är mycket effektiv för att döda anaeroba bakterier. Denna typ av bakterier trivs i en låg syreomgivning som den vi har i munnen och kan orsaka tandköttssjukdom. Innehåller också jungfrukokosolja och bikarbonat med rengörande egenskaper samt mineraler som hjälper till att remineralisera tänderna. Tandkrämen kommer i en fin glasburk med ytterförpackning av komposterbart kraftpapper och vegetabilisk färg.

  • Ekologisk formula utan skummande medel.
  • Pepparmyntsolja verkar antibakteriellt och ger en fräsch känsla i munnen.
  • Rik på mineraler som kalcium, kalium, magnesium och naturlig ekologisk kiseldioxid.
  • Zero waste-förpackning: plastfri, återanvändbar och återvinningsbar.
  • Fri från animaliska produkter, fluor, mikroplast, SLS, gluten och syntetiska ingredienser.

Användning:

  1. Skopa upp en liten mängd tandpasta på en mjuk/medium tandborste.
  2. Borsta som vanligt i cirka två minuter. Borsta lite längre tid för extra remineralisering.
  3. Skölj noggrant.

Öppnad burk håller i cirka 12 månader om den förvaras på en torr plats i rumstemperatur.

OBS! Undvik att vatten kommer in i burken för att förhindra bakterietillväxt.

Ingredienser (INCI):
Calcium carbonate^, Caprylic & Capric triglyceride*^, Kaolin^, Cocos nucifera oil*^, Butyrospermum parkii butter*^, Diatomaceous earth*^, Sodium bicarbonate^, Mentha piperita oil*^, Tocopherol^, Limonene*^. * = ekologisk, ^ = livsmedelsklassad.

Tillverkad i England.

Brittiska Georganics tillverkar munvårdsprodukter som är framtagna för att uppnå en renare och hälsosammare munhygien på ett naturligt sätt. I sortimentet hittar du handgjord tandkräm, tandblekning, tandtråd och munskölj som endast innehåller naturliga och ekologiska ingredienser från mineraler och äkta växter. Georganics använder aldrig artificiella sötningsmedel, konserveringsmedel, mikroplast, fluor, propylenglykol, titandioxid, triklosan, SLS eller andra syntetiska ingredienser som ofta förekommer i konventionella tandvårdsprodukter. Georganics produkter kommer i plastfria och återanvändbara förpackningar.