Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Munvård / Tandkräm / The Humble Co. Naturlig Tandkräm Pink Ribbon, 75 ml

Natural Toothpaste Pink Ribbon från The Humble Co. är en fluortandkräm för vuxna med smak av mint och jordgubb. Tandkrämen är utvecklad av tandläkare och varsamt utformad för att förebygga karies, plack och dålig andedräkt. Tuben är tillverkad med patenterad Greenleaf-teknologi, en optimerad produktionsprocess som innebär mindre plastinnehåll och minskad påverkan på miljön.

  • Skyddar mot karies och plack.
  • Innehåller fluor (1450 ppm).
  • Certifierad av Natrue och Vegan Society.
  • Fri från SLS, färgämnen, konserveringsmedel och microbeads (små plastkulor).

Användning:

Borsta varsamt alla tandytor, tandkött och tunga i minst två minuter och minst två gånger om dagen. För extra skydd, undvik frekvent intag av sur och sockrad dryck och mat.

Ingredienser (INCI):
Sorbitol, Aqua, Hydrated silica, Lauryl glucoside, Xanthan gum, Aroma, Zinc gluconate, Sodium fluoride (1450 ppm), Mentha piperita oil, Stevia rebaudiana extract, Mentha viridis leaf oil, Mica, Limonene, CI 77491, CI 77891.

Tillverkad i Tyskland.

The Humble Co. grundades 2013 av Noel Abdayem, en svensk tandläkare som sadlade om till entreprenör. På volontärresor runt om i världen såg han hur utslitna tandborstar och andra sopor av plast flöt upp i drivor på stränderna, samtidigt som invånarna själva ofta saknade tandborstar. Han bestämde sig för att börja tillverka det miljövänliga alternativet Humble Brush; nedbrytbara tandborstar av FSC-märkt bambu. Sedan starten har Humble Brush spridit sig över hela världen och idag erbjuder de också andra miljövänliga hygien- och munvårdsprodukter under namnet The Humble Co. I sortimentet hittar du tandkräm, munskölj, tandtråd, tuggummi, bomullsprodukter och mycket annat.

Utöver att tillverka tandvårdsprodukter har The Humble Co. ett ambitiöst välgörenhetsprojekt för att förbättra tandhälsan hos barn i utvecklingsländer. Varje år går 3-5 procent av intäkterna till The Humble Smile Foundation, en icke-vinstdrivande organisation som hjälper barn runt om i världen med tandvård och munhygien.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!