Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Munvård / Tandkräm / Ben & Anna Natural Toothpowder Cinnamon, 45 g

Ben & Annas fluorfria tandkrämspulver med kanel gör dina tänder rena med minimalt antal ingredienser. Kanel har antibakteriella egenskaper och bidrar även till en fräschare andedräkt. Produkten innehåller också kalcium som har en skyddande effekt och hjälper till att remineralisera tänderna. Tandkrämspulvret är förpackat i en glasburk med skruvlock och kommer med en träspatel.

  • Ger fräsch andedräkt.
  • Skyddar mot karies.
  • Plastfri förpackning.
  • Fritt från parabener, ftalater, SLS, formaldehyd, peroxid och mikroplast.

Användning:

  1. Skopa upp en liten mängd tandkrämspulver på en tandborste.
  2. Borsta som vanligt i cirka två minuter.
  3. Skölj munnen. Undvik att svälja tandpulvret.

OBS! Undvik att vatten kommer in i burken för att förhindra bakterietillväxt.

Ingredienser (INCI):
Hydrated silica, Tricalcium phosphate, Sodium bicarbonate, Xylitol, Aroma (fragrance), Aloe barbadensis leaf juice powder, Cinnamomum cassia (cinnamon) bark powder, Cinnamomum cassia (cinnamon) leaf oil, Cinnamal, Limonene.

Tillverkad i EU.

Ben & Anna grundades av ett par från Tyskland som heter just Ben och Anna. Efter att förgäves ha letat efter en deodorant som var såväl vegansk och ekologisk som fri från aluminium, så bestämde de sig för att tillverka deodoranten själva. Företaget de driver tillverkar idag deodoranter, hud- och tandvårdsprodukter i flera olika dofter/smaker gjorda helt och hållet av naturliga ingredienser. Förpackningarna är återvinningsbara och tillverkade med minsta möjliga miljöpåverkan. Ben & Anna stödjer projektet Ocean Cleaning genom organisationen One Earth - One Ocean.