Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Munvård / Tandtråd / Dental Lace Tandtråd Mullbärssilke + Refill - Blå, 2 x 30 m

Dental Lace är en tandtråd med naturlig fräsch mintsmak som är tillverkad av mullbärssilke och vegansk candelillavax. Tråden är 100% biologiskt nedbrytbar samt fri från plast och skadliga kemikalier.

Tandtråden kommer i en snygg glasbehållare med rostfritt lock förpackad i en smart FSC-certifierad återvunnen pappersförpackning. I förpackningen finns en växtbaserad plastfilm runt produkten och även en refill.

Dental Lace är producerade med förnybar biogasenergi och tryckt med sojabaserat bläck. Den lilla glasbehållaren passar lika bra i badrumsskåpet som i handväskan och inte minst på resan.

Längd: 1 st (30 m) + refill (30 m), totalt 60 meter tandtråd.

Ingredienser:
Mullbärssilke, Vegansk candelillavax, Naturlig mintsmak.

Dental Lace är en miljövänlig tandtråd tillverkad i Maine, USA. Grundaren, Jodi Breau, upptäckte att tandtråden som fanns på marknaden inte bara var anskrämliga utan också orsak till mängder med icke återvinningsbara sopor. Hon tog saken i egna händer och skapade Dental Lace, en 100% nedbrytbar tandtråd förpackad i miljövänligt material som också är snygg att se på.Tillbehör till Dental Lace Tandtråd Mullbärssilke + Refill - Blå, 2 x 30 m