Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Munvård / Tandtråd / Dental Lace Tandtråd Mullbärssilke + Refill - Grå, 2 x 30 m

Dental Lace är en tandtråd med naturlig fräsch mintsmak som är tillverkad av mullbärssilke och vegansk candelillavax. Tråden är fri från plast och skadliga kemikalier samt 100% biologiskt nedbrytbar.

Tandtråden kommer i en snygg glasbehållare med rostfritt lock förpackad i en smart FSC-certifierad återvunnen pappersförpackning. I förpackningen finns en växtbaserad plastfilm runt produkten och även en refill.

Dental Lace är producerade med förnybar biogasenergi och tryckt med sojabaserat bläck. Den lilla glasbehållaren passar lika bra i badrumsskåpet som i handväskan och inte minst på resan.

Längd: 1 st (30 m) + refill (30 m), totalt 60 meter tandtråd.

Ingredienser:
Mullbärssilke, Vegansk candelillavax, Naturlig mintsmak.

Dental Lace är en miljövänlig tandtråd tillverkad i Maine, USA. Grundaren, Jodi Breau, upptäckte att tandtråden som fanns på marknaden inte bara var anskrämliga utan också orsak till mängder med icke återvinningsbara sopor. Hon tog saken i egna händer och skapade Dental Lace, en 100% nedbrytbar tandtråd förpackad i miljövänligt material som också är snygg att se på.Tillbehör till Dental Lace Tandtråd Mullbärssilke + Refill - Grå, 2 x 30 m

Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!