Stäng
(Välj varumärke)
Georganics Tandtråd av Aktiverat bambukol - Peppermint, 30 mGeorganics Tandtråd av Aktiverat bambukol - Peppermint, 30 mGeorganics Tandtråd av Aktiverat bambukol - Peppermint, 30 m
Georganics Tandtråd av Aktiverat bambukol - Peppermint, 30 m

Georganics Natural Charcoal Floss är en tandtråd tillverkad av bambukolfibrer från hållbart odlad bambu och polyestergarn. Tandtråden har en vaxbeläggning av kandelillavax och innehåller eterisk pepparmyntsolja som verkar antibakteriellt och ger en fräsch känsla i munnen. Förpackad i en plastfri och återanvändbar glasbehållare som du kan fylla på med refill när tandtråden är slut. Metalldispenser-locket gör att du lätt kan skära av tandtråden.

Längd: 30 meter

Material/ingredienser (INCI):
Charcoal fibres*, Polyester yarn, Euphorbia cerifera wax*^, Mentha piperita oil*^. * = ekologisk, ^ = naturligt ursprung.

Tillverkad i England.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »