Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Munvård / Tandtråd / Georganics Tandtråd av Aktiverat bambukol - Peppermint, 30 m

Georganics Natural Charcoal Floss är en tandtråd tillverkad av bambukolfibrer från hållbart odlad bambu och polyestergarn. Tandtråden har en vaxbeläggning av kandelillavax och innehåller eterisk pepparmyntsolja som verkar antibakteriellt och ger en fräsch känsla i munnen. Förpackad i en plastfri och återanvändbar glasbehållare som du kan fylla på med refill när tandtråden är slut. Metalldispenser-locket gör att du lätt kan skära av tandtråden.

Längd: 30 meter

Material/ingredienser (INCI):
Charcoal fibres*, Polyester yarn, Euphorbia cerifera wax*^, Mentha piperita oil*^. * = ekologisk, ^ = naturligt ursprung.

Tillverkad i England.

Brittiska Georganics tillverkar munvårdsprodukter som är framtagna för att uppnå en renare och hälsosammare munhygien på ett naturligt sätt. I sortimentet hittar du handgjord tandkräm, tandblekning, tandtråd och munskölj som endast innehåller naturliga och ekologiska ingredienser från mineraler och äkta växter. Georganics använder aldrig artificiella sötningsmedel, konserveringsmedel, mikroplast, fluor, propylenglykol, titandioxid, triklosan, SLS eller andra syntetiska ingredienser som ofta förekommer i konventionella tandvårdsprodukter. Georganics produkter kommer i plastfria och återanvändbara förpackningar.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!