Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Munvård / Tandtråd / Georganics Tandtråd av Silke - Spearmint, 30 m

Georganics Natural Silk Floss är en naturlig tandtråd tillverkad av Ahimsa-silke, kandelillavax och ekologisk grönmyntaolja. I framställningen av Ahimsa-silke överlever larven eftersom silkeskokongerna inte kokas förrän larven utvecklats och lämnat kokongerna. Tandtråden är förpackad i en plastfri och återanvändbar glasbehållare som du kan fylla på med refill när den är slut. Metalldispenser-locket gör att du lätt kan skära av tandtråden.

Längd: 30 meter

Material/ingredienser (INCI):
Ahimsa silk^, Euphorbia cerifera wax*^, Mentha spicata herb oil*^. * = ekologisk, ^ = naturligt ursprung.

Tillverkad i England.

Brittiska Georganics tillverkar munvårdsprodukter som är framtagna för att uppnå en renare och hälsosammare munhygien på ett naturligt sätt. I sortimentet hittar du handgjord tandkräm, tandblekning, tandtråd och munskölj som endast innehåller naturliga och ekologiska ingredienser från mineraler och äkta växter. Georganics använder aldrig artificiella sötningsmedel, konserveringsmedel, mikroplast, fluor, propylenglykol, titandioxid, triklosan, SLS eller andra syntetiska ingredienser som ofta förekommer i konventionella tandvårdsprodukter. Georganics produkter kommer i plastfria och återanvändbara förpackningar.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!