Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Munvård / Tandtråd / Bambaw Tandtråd av Bioplast Refill - Mintsmak, 2 x 50 m

Refill som passar till tandtrådsbehållarna i rostfritt stål från Bambaw. Tandtråden är tillverkad av majsbaserad bioplast, har en fräsch naturlig smak av pepparmynta och är vaxad med vegansk candelillavax så att tråden glider lätt mellan tänderna.

Längd: 2 x 50 meter

OBS! Denna tandtråd är ej komposterbar i en hemkompostering.

Ingredienser:

Majsbaserad bioplast (PLA), Naturlig mintarom, Candelillavax.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.

Bambaw är ett varumärke från Belgien som erbjuder enkla lösningar för att minska plastanvändningen i vardagen. I sortimentet hittar du hållbara alternativ till engångsprodukter i plast såsom bestick, rakhyvlar, tops och sugrör. De flesta produkterna från Bambaw är baserade på bambu, ett material med många miljömässiga fördelar. Det är ett otroligt snabbväxande och förnybart material som dessutom odlas utan kemikalier och bekämpningsmedel. Bambun är också slitstark och kan återanvändas många gånger vilket gör det till ett utmärkt material i så kallade Zero Waste-produkter.Tillbehör till Bambaw Tandtråd av Bioplast Refill - Mintsmak, 2 x 50 m

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!