Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hygien / Munvård / Tandtråd / The Humble Co. Tandstickor Bambu, 100 st

The Humble Co. Interdental Sticks är tandstickor tillverkade av 100% hållbart odlad bambu. Med hjälp av tandstickorna kan du enkelt avlägsna matrester och bakterier som fastnat mellan tänderna. Perfekta när tandborstningen inte räcker till eller för en snabb rengöring av mellanrummen efter en måltid. De rengör lika bra som en tandsticka i plast men är bättre för miljön. Visste du att bambu är en av världens mest snabbväxande växt? Dessutom behöver inte bambu bekämpnings- eller gödselmedel under odlingen.

  • Tandstickor av 100% bambu.
  • Biologiskt nedbrytbara.
  • Förpackning av återvunnet papper.
  • Fria från BPA.

Material:
100% bambu.

Tillverkade i Kina.

The Humble Co. grundades 2013 av Noel Abdayem, en svensk tandläkare som sadlade om till entreprenör. På volontärresor runt om i världen såg han hur utslitna tandborstar och andra sopor av plast flöt upp i drivor på stränderna, samtidigt som invånarna själva ofta saknade tandborstar. Han bestämde sig för att börja tillverka det miljövänliga alternativet Humble Brush; nedbrytbara tandborstar av FSC-märkt bambu. Sedan starten har Humble Brush spridit sig över hela världen och idag erbjuder de också andra miljövänliga hygien- och munvårdsprodukter under namnet The Humble Co. I sortimentet hittar du tandkräm, munskölj, tandtråd, tuggummi, bomullsprodukter och mycket annat.

Utöver att tillverka tandvårdsprodukter har The Humble Co. ett ambitiöst välgörenhetsprojekt för att förbättra tandhälsan hos barn i utvecklingsländer. Varje år går 3-5 procent av intäkterna till The Humble Smile Foundation, en icke-vinstdrivande organisation som hjälper barn runt om i världen med tandvård och munhygien.