Stäng
(Välj varumärke)
Hevea Badleksak Groda Fred i naturgummiHevea Badleksak Groda Fred i naturgummiHevea Badleksak Groda Fred i naturgummiHevea Badleksak Groda Fred i naturgummi
Hevea Badleksak Groda Fred i naturgummi

Badleksak i 100 % naturgummi från Hevea med en snygg och hygienisk design i ett stycke som effektivt förhindrar att bakterier samlas i sprickor och skarvar! Lätt att greppa och klämma också för de minsta händerna, och stimulerar därmed barnets viktiga tidiga motoriska utveckling. Inget hål i botten förhindrar uppkomst av mögel och smuts.

Skötselråd:
Kan steriliseras i kokande vatten i max. 1 minut eller rengöras i varmt vatten med mild tvål vid behov. Badleksaken bör förvaras på ett rent, torrt ställe utan direkt solljus eller kontakt med direkt hetta för längre hållbarhet. Fred är gjord av 100 % naturligt gummi, vilket kan mörkna med tiden.

Mått: 5 cm hög

Material:
100 % naturgummi från Hevea Brasisliensis-trädet.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »