Stäng
(Välj varumärke)
Hevea Badleksaker Pond i naturgummi, 3-packHevea Badleksaker Pond i naturgummi, 3-packHevea Badleksaker Pond i naturgummi, 3-packHevea Badleksaker Pond i naturgummi, 3-pack
Hevea Badleksaker Pond i naturgummi, 3-pack

Roligt trepack med badleksaker i 100 % naturgummi från Hevea! Leksakerna har en snygg och hygienisk design i ett stycke som effektivt förhindrar att bakterier samlas i sprickor och skarvar! Lätt att greppa och klämma också för de minsta händerna, och stimulerar därmed barnets viktiga tidiga motoriska utveckling. Inget hål i botten förhindrar uppkomst av mögel och smuts.

Följande badleksaker ingår:
1 x Anka Alfie Jr.
1 x Groda Fred
1 x Fisk Polly

Skötselråd:
Kan steriliseras i kokande vatten i max. 1 minut eller rengöras i varmt vatten med mild tvål vid behov. Bör förvaras på ett rent, torrt ställe utan direkt solljus eller kontakt med direkt hetta för längre hållbarhet. Badleksakerna är gjord av 100 % naturligt gummi, vilket kan mörkna med tiden.

Mått:
Anka: 8 cm hög
Fisk: 7 cm hög
Groda: 5 cm hög

Material:
100 % naturgummi från Hevea Brasisliensis-trädet.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »