Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Barn & Förälder / Leksaker / Hevea Badanka & Bitring Kawan i naturgummi

Ett kombopaket från Hevea med badanka och bitring gjorda i 100 % naturgummi och handmålade med naturliga växtfärgpigment. Kawan-duon kommer i en fin förpackning tillverkad av FSC-certifierad kartong. Perfekt som present till både tjejer och killar!

  • 100 % naturgummi – miljövänligt och etiskt producerad.
  • Mjukt, elastiskt gummi som är lätt att greppa och klämma på.
  • Skonsam ytstruktur för att lindra och massera irriterat tandkött.
  • Hygienisk design i ett stycke förhindrar att bakterier samlas i sprickor och skarvar.
  • Fria från BPA, ftalater och PVC.

Skötselråd:
Kan rengöras i varmt vatten (koka dem inte). Mild tvål kan användas vid behov. Bör förvaras på ett rent, torrt ställe utan direkt solljus eller kontakt med direkt hetta för att de ska hålla längre. På grund av att färgerna är naturliga kan de blekna med tiden. Om det är sprickor eller förändringar i bitringen eller badankan bör de kastas.

Mått:
Badanka: 12 cm hög
Bitring: 10,5 hög

Material:
100 % naturgummi från Hevea Brasisliensis-trädet, Naturliga växtfärgpigment.

Tillverkad i Marocko.

Hevea tillverkar nappar, badleksaker och bitringar av naturgummi från gummiträdet Hevea Brasiliensis. Naturgummiprodukterna är helt fria från PVC, BPA, ftalater och artificiella färgämnen. Hevea använder dessutom återvunnet och biologiskt nedbrytbart förpackningsmaterial.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!