Stäng
(Välj varumärke)
Fair Zone Ballonger i naturgummi - Mix, 24-packFair Zone Ballonger i naturgummi - Mix, 24-pack
Fair Zone Ballonger i naturgummi - Mix, 24-pack

24 stycken färgglada ballonger från Fair Zone tillverkade av rättvisemärkt naturgummi från FSC-certifierade skogar på Sri Lanka. Ett måste på alla barn- och vuxenkalas! Naturgummi är biologiskt nedbrytbart, nedbrytningstiden är dock beroende på olika förhållanden i nedbrytningsmiljön. Förpackningen innehåller ballonger i åtta olika färger, varav tre av varje färg. Färgerna är vit, röd, rosa, lila, grön, blå, orange och gul.

Att välja rättvisemärkta produkter ger odlare och anställda i länder med utbredd fattigdom möjligheten att förbättra sina arbets- och levnadsvillkor. Fair Zone betalar en Fairtrade-premie för varje kilo naturgummi som skördas. Gummiproducenterna, d.v.s. de småskaliga bönderna, plantagearbetarna och de som tappar gummiträden, beslutar själva hur premien skall komma till användning för att förbättra sina levnadsstandarder och arbetsvillkor. Bland annat används premien för tillgång till rent dricksvatten, för stipendier till studenter eller till finansiering av ålderspensionen.

Ålder/varning: Ballongerna rekommenderas från 8 år. Ouppblåst ballong kan medföra kvävningsrisk för små barn som stoppar in det i munnen. Tillsyn av vuxen fodras. Uppblåsta ballonger som spricker kan även medföra obehagligt ljud för barn.

OBS! Trots att ballongerna är framställda på en naturlig råvara ska det aldrig lämnas ute i naturen, då djur kan missta det för foder.

Mått (uppblåsta):
Diameter: ca. 30 cm

Omkrets: ca. 95 cm

Material:
Naturgummi/latex.

Tillverkade i Sri Lanka.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »