Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
SOMMARREA - 10% på hela sortimentet!
Startsida / Barn & Förälder / Leksaker / Fair Zone Ballonger Naturgummi - Mix, 24-pack

Ballonger är ett måste på alla barn- och vuxenkalas! De här färgglada ballongerna är gjorda av rättvisemärkt naturgummi från FSC-certifierade plantager på Sri Lanka. Ballongerna är biologiskt nedbrytbara, nedbrytningstiden är dock beroende på olika förhållanden i nedbrytningsmiljön.

Förpackningen innehåller 24 stycken ballonger i åtta olika färger, varav tre av varje färg (rosa, lila, gul, vit, blå, röd, grön och orange).

Att tänka på:
Ballongerna rekommenderas från 8 år. Ouppblåst ballong kan medföra kvävningsrisk för små barn som stoppar in det i munnen. Tillsyn av vuxen fodras. Uppblåsta ballonger som spricker kan även medföra obehagligt ljud för barn. Trots att ballongerna är framställda på en naturlig råvara ska de aldrig lämnas ute i naturen eftersom djur kan missta dem för foder.

Mått: ca. 90 cm i omkrets (uppblåsta)

Material:
Naturgummi (latex) från Hevea Brasisliensis-trädet.

Tillverkade i Sri Lanka.

Fair Zone tillverkar hushållsprodukter av rättvisemärkt naturgummi från FSC-certifierade skogar på Sri Lanka. Fair Zone betalar en Fairtrade-premie för varje kilo naturgummi som skördas. Gummiproducenterna, d.v.s. de småskaliga bönderna, plantagearbetarna och de som tappar gummiträden, beslutar själva hur premien skall komma till användning för att förbättra sina levnadsstandarder och arbetsvillkor. Bland annat används premien för tillgång till rent dricksvatten, för stipendier till studenter eller till finansiering av ålderspensionen.Jordklok tipsar!

Zélio Ekologiska Såpbubblor
-10%
2 storlekar
fr. 27 kr (30 kr)
Wooden Spoon Sunscreen Lotion Baby & Family SPF 50
-37%
2 storlekar
fr. 125 kr (199 kr)
Fair Zone Rättvisemärkta Trädgårdshandskar
-10%
4 storlekar
107 kr (119 kr)
Ah! Table! Bikarbonat, 500 g
-10%
44 kr (49 kr)
ecoLiving Tandkrämstabletter med fluor
-11%
2 storlekar
fr. 49 kr (55 kr)
Booming Bob 100% Eterisk Olja, 10 ml
-10%
19 dofter
fr. 80 kr (89 kr)

Kanonpriser i butiken just nu!