Stäng
(Välj varumärke)
Hevea Badleksaker Pond Trio i naturgummi - ColourHevea Badleksaker Pond Trio i naturgummi - ColourHevea Badleksaker Pond Trio i naturgummi - Colour
Hevea Badleksaker Pond Trio i naturgummi - Colour

Hevea Pond Trio Colour är ett set med tre stycken giftfria leksaker tillverkade i 100% naturgummi - anka (ofärgad), fisk (svart) och groda (grön). Leksakerna har en snygg och hygienisk design i ett stycke som effektivt förhindrar att bakterier samlas i sprickor och skarvar! Lätt att greppa och klämma också för de minsta händerna, och stimulerar därmed barnets viktiga tidiga motoriska utveckling. Inget hål i botten förhindrar uppkomst av mögel och smuts. Leksakerna är fria från artificiella färgämnen, BPA, ftalater och plast.

Skötselråd:
Kan steriliseras i kokande vatten i max. 1 minut eller rengöras i varmt vatten med mild tvål vid behov. Bör förvaras på ett rent, torrt ställe utan direkt solljus eller kontakt med direkt hetta för längre hållbarhet.

Mått:
Anka Alfie Jr: 8 cm hög
Fisk Polly: 7 cm hög
Groda Fred: 5 cm hög

Material:
100% naturgummi från Hevea Brasisliensis-trädet.

Tillverkade i Malaysia.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »