(Välj varumärke)
Weleda Calendula Shampoo and Body Wash, 200 ml
Weleda Calendula Shampoo and Body Wash, 200 ml

Ett extra milt schampo samt duschcreme i ett för baby och barn. Innehåller växtbaserade tvättaktiva ämnen som är särskilt milda och hudvänliga och som inte svider om de råkar komma i ögonen. Extrakt från ringblomma lugnar hud och hårbotten medan mjölksyra säkrar att huden bevarar sitt rätta pH-värde. Har en lätt doft från äkta eteriska oljor.

Användning:

Massera upp ett lätt lödder och fördela sedan över hår och kropp. Skölj sedan noga av. På barn under ett år bör håret endast tvättas när det är nödvändigt.

Aqua, Coco-Glucoside, Prunus Amygdalus Dulcis, Alcohol, Disodium Cocoyl Glutamate, Sesamum Indicum Seed Oil, Glycerin, Chondrus Crispus, Calendula Officinalis Flower Extract, Xanthan Gum, Lactic Acid, Fragrance, Limone*, Linalool.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »
Stäng