Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Barn & Förälder / Kroppsvård / Solskydd / Suntribe Ekologisk Solkräm för Ansikte & Kropp SPF 30

Suntribe Body & Face Natural Sunscreen SPF 30 är en solkräm med endast naturliga och ekologiska ingredienser. Suntribes skonsamma formula, som passar både barn och vuxna, absorberas snabbt av huden och lämnar inga vita fläckar. Den erbjuder bredspektrumskydd (UVA+UVB), vattenresistens och solskyddsfaktor 30 (blockerar 97% av solens UVB-strålar). Med denna solkräm behöver du inte oroa dig för att skadliga kemikalier ska utsätta dig eller miljön för fara.

Solkrämen kan användas på hela kroppen och för alla hudtyper. Med sin bas av ekologiskt sheasmör återfuktar och lugnar solkrämen även irriterad och känslig hud. Alla ingredienser i denna solkräm har ekologiskt ursprung förutom det fysikaliska UV-filtret med zinkoxid samt E-vitamin, då ekologiskt inte är applicerbart på dessa ingredienser.

  • Mineralbaserat solskyddsfilter utan nanopartiklar.
  • Ger högt skydd mot solens skadliga UVA/UVB-strålning.
  • Absorberas snabbt utan att lämna vita spår.
  • Vattenresistent i upp till 40 minuter.
  • Kommer i vakuumförsluten pumpflaska för ökad hållbarhet.
  • Skonsam för huden och säker för korallrev.

Användning:

  1. Applicera innan solexponering på ansikte och kropp.
  2. Smörj in krämen tills den blir transparent.
  3. Återapplicera varannan timme samt direkt efter bad och torkning.

 

Ingredienser (INCI):
Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, Zinc oxide (non-nano, 20%), Cocos nucifera (coconut) oil*, Cera alba (beeswax)*, Tocopherol (vitamin e), Theobroma cacao seed butter*, Butyrospermum parkii (shea) butter*. * = ekologisk.

Tillverkad i EU.

Suntribe är ett svenskt varumärke från Lund som startades 2016. Startskottet till Suntribe kom efter att grundarna tog del av en forskningsrapport som visar att 60% av alla ingredienser som används i solkrämer på den svenska marknaden är farliga för antingen miljö, djur eller människor. Med visionen att vända utvecklingen startades Suntribe, vars solkrämer är helt ofarliga för natur, djur och oss människor - utan att kompromissa på vare sig funktion eller kvalitet. Suntribe använder aldrig syntetiska kemikalier, E-nummer och annat onödigt.Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!