Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Barn & Förälder / Munvård / Barntandkräm / The Humble Co. Naturlig Tandkräm Kids Strawberry, 75 ml

Natural Toothpaste Kids Strawberry från The Humble Co. är en fluortandkräm för barn med underbar naturlig smak av jordgubbar. Tandkrämen är utvecklad av tandläkare och varsamt utformad för att förebygga karies och skydda barnets tänder. Tuben är tillverkad med patenterad Greenleaf-teknologi, en optimerad produktionsprocess som innebär mindre plastinnehåll och minskad påverkan på miljön.

  • Skyddar mot karies.
  • Innehåller fluor (1000 ppm).
  • Certifierad av Natrue och Vegan Society.
  • Fri från SLS, färgämnen, konserveringsmedel och microbeads (små plastkulor).

Användning:

Lämplig för barn mellan 2-6 år. Använd en mängd stor som en ärta och övervaka barnets borstning för att minimera nedsväljning.

Ingredienser (INCI):
Sorbitol, Aqua, Hydrated silica, Xylitol, Xanthan gum, Lauryl glucoside, Glyceryl caprylate, Pentylene glycol, Aroma, Sodium fluoride (1000 ppm), Magnolia ocinalis bark extract, Stevia rebaudiana extract, CI 77891.

Tillverkad i Tyskland.

The Humble Co. grundades 2013 av Noel Abdayem, en svensk tandläkare som sadlade om till entreprenör. På volontärresor runt om i världen såg han hur utslitna tandborstar och andra sopor av plast flöt upp i drivor på stränderna, samtidigt som invånarna själva ofta saknade tandborstar. Han bestämde sig för att börja tillverka det miljövänliga alternativet Humble Brush; nedbrytbara tandborstar av FSC-märkt bambu. Sedan starten har Humble Brush spridit sig över hela världen och idag erbjuder de också andra miljövänliga hygien- och munvårdsprodukter under namnet The Humble Co. I sortimentet hittar du tandkräm, munskölj, tandtråd, tuggummi, bomullsprodukter och mycket annat.

Utöver att tillverka tandvårdsprodukter har The Humble Co. ett ambitiöst välgörenhetsprojekt för att förbättra tandhälsan hos barn i utvecklingsländer. Varje år går 3-5 procent av intäkterna till The Humble Smile Foundation, en icke-vinstdrivande organisation som hjälper barn runt om i världen med tandvård och munhygien.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!