Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Barn & Förälder / Blöjor m.m. / Tygblöjor / Vimse Blöjbyxa All-in-Two + Inlägg i ekobomull - Wildlife, 4-16 kg

Smart designad tygblöja från Vimse i mönstret Wildlife. Tygblöjan växer med ditt barn och passar under hela blöjperioden. Mjuka kardborreband och enkla tryckknappar justerar storleken så att den passar bebisar mellan 4-16 kg.

Blöjan består av en vattentät ytterbyxa och två inlägg i ekologisk bomull. Har du en liten bebis under ca. 8 kg kan det räcka med att du bara knäpper i det lilla inlägget. Blöjbyxan kan återanvändas för 2-4 blöjbyten innan den behöver tvättas. Det sparar både tid, miljö och pengar.

Tvättråd:
Maskintvätta i 60 °C med ett zeolitfritt tvättmedel. Stäng kardborren på blöjbyxan och undvik att öppna den innan byxan torkat då det sliter på kardborren. Hängtorka eller torktumla i låg temperatur. Använd inte sköljmedel och undvik helst blekmedel.

Material:
Ytterbyxan är tillverkad av två lager polyuretan laminerad polyester PUL.
Inläggen är tillverkade av 100% ekologisk bomull.

Vimse är ett svenskt varumärke som erbjuder funktionella och återanvändbara hygienprodukter, framtagna med stor omtanke för små barn och dess behov. De flesta produkterna tillverkas av ekologiskt odlad bomull, allt för att kunna erbjuda så rena produkter som möjligt. I sortimentet finner du tygblöjor och tvättlappar.Tillbehör till Vimse Blöjbyxa All-in-Two + Inlägg i ekobomull - Wildlife, 4-16 kg