Stäng
(Välj varumärke)
Fair Zone Badkarsmatta i naturgummi - Nature WhiteFair Zone Badkarsmatta i naturgummi - Nature WhiteFair Zone Badkarsmatta i naturgummi - Nature White
Fair Zone Badkarsmatta i naturgummi - Nature White

En hållbar och miljövänlig badrumsmatta från Fair Zone tillverkad av rättvisemärkt naturgummi från FSC-certifierade skogar på Sri Lanka. Den här badrumsmattan har en naturvit färg och funkar perfekt både i badkaret och utanför för att minimera halkolyckor. På undersidan har badrumsmattan sugproppar som gör att den fäster sig stadig mot ytan den ligger på. Naturgummi är ett naturligt material som kan brytas ned biologiskt när det är uttjänad, nedbrytningstiden är dock beroende på olika förhållanden i nedbrytningsmiljön.

Att välja rättvisemärkta produkter ger odlare och anställda i länder med utbredd fattigdom möjligheten att förbättra sina arbets- och levnadsvillkor. Fair Zone betalar en Fairtrade-premie för varje kilo naturgummi som skördas. Gummiproducenterna, d.v.s. de småskaliga bönderna, plantagearbetarna och de som tappar gummiträden, beslutar själva hur premien skall komma till användning för att förbättra sina levnadsstandarder och arbetsvillkor. Bland annat används premien för tillgång till rent dricksvatten, för stipendier till studenter eller till finansiering av ålderspensionen.

  • Tillverkad av 100% naturgummi från rättvis handel.
  • 
Ger ökad säkerhet i badrummet för stora och små.
  • Perfekt mått för badkaret.
  • Enkel att rengöra.
  • CO2-neutral produktion.

  • Fri från plast, silikon, BPA/PVC och ftalater.

Skötselråd:
Rengör badrumsmattan med hjälp av duschmunstycket och häng upp för att torka.

Mått: 76 x 34 cm

Material:
100% naturgummi (latex) från Hevea Brasisliensis-trädet.

Tillverkad i Sri Lanka.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »