Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Barn & Förälder / Övrigt / Summerville Organic Matset Bambu & Silikon - Kanin

Summerville Organics söta matset för barn är tillverkat i bambu och silikon, helt utan melamin och plast. Tallriken, som är formad som en kanin, har en silikonfot på undersidan som gör att den kan sättas fast i bordet som en sugpropp. När barnet blir större och den funktionen inte behövs kan silikonfoten tas bort. Tallrikens kanter underlättar för barnet när det är dags att äta själv. De mindre skålformade hålen i tallriken är både dekoration och små skålar att lägga något i. Den tillhörande skeden i silikon och bambu är enkel att greppa och bekväm för barnet att hålla i. Silikonets mjukhet gör skeden bekväm att ha i munnen. 

Bambun i detta matset är FSC-märkt och ytbehandlad med livsmedelsgodkänd beläggning för att stå emot fukt och missfärgningar. Bambu är ett extremt snabbväxande gräs som inte kräver bekämpningsmedel, konstbevattning eller konstgödsling. Det gör bambu till ett miljövänligt och klimatsmart material som också är vackert att titta på och ett bra val för ett hållbart matset. Silikonet är livsmedelsgodkänt och fritt från plast, BPA, PVC och ftalater. Ytterförpackningen är tillverkad av återvunnen kartong.

Matsetet rekommenderas för barn från 6 månader.

Skötselråd:
Diska för hand med varmt vatten och diskmedel. Skölj av noggrant och torka torrt med en handduk. Låt ej tallrik eller sked ligga i blöt. Det går bra att dela skeden vid diskning, var noga att den sätts ihop ordentligt efteråt. Matsetet ska inte användas i mikrovågsugn, ugn, diskmaskin eller i frysen.

Mått: ca. 18 x 16,5 x 5 cm

Material:
Bambu och silikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.

Summerville Organic är ett svenskt varumärke som erbjuder ekologiska och/eller naturliga babyprodukter, helt fria från plast och skadliga kemikalier. Alla produkter är designade i Sverige och tillverkas under etiska förhållanden, en god arbetsmiljö och rättvisa löner. I vårt sortiment från Summerville Organic hittar du söta matset i bambu som gör det roligt och enkelt för ditt barn att lära sig äta själv.