Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Dryck / Ekologiskt te / Svart te / Numi Organic Tea Chocolate Pu·erh, 16 påsar

Numi Chocolate Pu·erh är en sammetslen infusion som kombinerar svart Pu∙erh-te och ekologisk kakao. Teet har en accent av hela vaniljbönor, söta apelsinskal och en kryddig eftersmak av muskot och kanel.

Pu·erh är ett helt annorlunda sorts te som genomgår en speciell fermentationsprocess vilket ger en djupare, kraftigare bryggning jämfört med svart te, och en sötare, maltig smak.

Ingredienser:
Kakaopulver*, Pu-erh te*^, Vaniljstång*, Rött te*, Kanel*, Apelsinskal*, Muskot*. * = ekologisk, ^ = Verified Fair Labor.

Numi Organic Tea är ett premiummärke som specialiserat sig på unika och innovativa blandningar av ekologiska och rättvisemärkta teer med riktiga blommor, frukter och kryddor. Tepåsarna är biologiskt nedbrytbara, påsetiketterna tillverkas av 100% återvunnet material, kuverten av 70% återvunnet material och texten trycks med sojabaserat bläck. Dessutom driver Numi Organic Tea projektet H2OPE vars ambition är att uppmärksamma och hitta lösningar för vattenbrist runt om i världen.Kanonpriser i butiken just nu!

Powerfruits Ekologisk Gurkmeja Premium
-20%
2 storlekar
fr. 84 kr (105 kr)
Biofood Ekologisk Grönsaksbuljong
REA
2 storlekar
fr. 36 kr (49 kr)

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!