Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Dryck / Ekologiskt te / Örtte / Clipper Örtte med Svart Vinbär & Acaibär, 25 påsar

Ett djupt, fruktigt och uppfriskande ekologiskt örtte med en perfekt blandning av hibiskus, nypon, acaibär och den goda smaken av svart vinbär. Naturligt koffeinfritt.

Ingredienser:
Hibiscus (46.5%)*, Rosehip (17.5%)*, Liquorice root*, Nettle*, Pineapple*, Natural blackcurrant flavouring with other natural flavourings (5%), Dried acai berry powder (1,5%)*, Blackcurrant (1%)*. * = ekologisk.

Innehåller lakrits - personer som lider av högt blodtryck bör undvika överdriven konsumtion.

Clipper Teas ekologiska teer kom till liv 1984 när Mike och Lorraine Brehme importerade två lådor Assam-te till Storbritannien. Teer av så pass hög kvalitet var ovanliga på den tiden och succén var ett faktum. Clipper är ett av de ledande företagen inom ekologiskt grönt, vitt och svart te - de lanserade englands första te som fick bära Fairtrade-stämpeln!Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!