Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Städ / Golv / Lillys Eco Clean Golvrengöringsmedel med Apelsinolja, 750 ml

Lilly's Eco Clean golvrengöringsmedel med eterisk apelsinolja polerar skonsamt utan att torka ut golvytan samtidigt som den uppfriskande doften gör jobbet mer behagligt. Passar för alla typer av golv men är särskilt anpassad för hårda golv som linoleum, laminat, klinker m.m. – inklusive trägolv och parkett. Flaskan är tillverkad av återvunnen plast.

Användning:

Använd ca. 15-30 ml till en normalstor hink, beroende på hur smutsiga golven är. Häll önskad mängd i hinken, fyll på med varmt vatten och moppa som vanligt. Testa på en liten yta först för att vara på den säkra sidan.

Ingredienser:
<5% anjoniska, amfoteriska och icke-joniska tensider, Ättiksyra, Eterisk Apelsinolja (limonene), Konserveringsmedel: natriumbensoat (Sodium Benzoate).

Tillverkad i Irland.

Lilly’s Eco Clean är snygga, snälla och effektiva diskmedel, tvättmedel, sköljmedel och rengöringsprodukter. Lilly’s Eco Clean innehåller aktiva växtbaserade tensider och andra naturliga ingredienser som är skonsamma att använda när du rengör, och som tar bort smuts och skadliga bakterier från fasta ytor i ditt hem. Ett rent hem är ett tryggt hem, men rengöring ska inte ske på bekostnad av vår jord!