(Välj varumärke)
Lovea Monoï Suntan Oil, 125 ml
Lovea Monoï Suntan Oil, 125 ml

En ekologisk sololja med monoï från Tahiti som ger en strålande solbränna. Oljan ger näring och jämnar ut huden, samtidigt som den hjälper dig att utveckla en extremt snabb solbränna. Sololjan är en "2-i-1"-produkt eftersom den också kan användas som en hårinpackning för torrt och skadat hår. Den ger håret en intensiv glans och gör att det känns extremt mjukt.

Användning:

Tänk på att produkten inte innehåller något UVA eller UVB-skydd, därför ska den endast användas i korta perioder av solexponering på redan solexponerad hud.

Applicera regelbundet och efter bad. Ej lämplig för känslig hud.

Oljan stelnar under 22 grader. Skaka väl.

Cocos nucifera (Coconut oil), Gardenia tahitensis (tiare flower), Caprylic capric triglyceride, Elaeis guineenis (palm) kenel oil*, Octyldodecanol, Parfum (fragrance), Tocopherol, Tocopheryl acetate, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, D-Limonene, Farnesol, Linalool.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »
Stäng