Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Barn & Förälder / Mamma / Crearome Muyaosmör Rå, 100 g

Muyaosmör är alla torrisars bästa vän! Det är en typ av sheasmör (Nilotica sheasmör) som är helt obehandlat och kommer från en annan sorts sheaträd än det vanliga sheasmöret. Muyaosmöret har en lägre smältpunkt (ca. 32-42 °C), som verkligen smälter så fort den kommer i kontakt med huden. Smöret har en svag doft av choklad.

Muyaosmör ökar hudens elasticitet och smidighet, vilket gör att det ofta används av gravida på den växande magen. Kan också användas som det är vid hudsprickor, bristningar, torra hudpartier, fotvård, babyvård, torra läppar med mera. Har mjukgörande och skyddande effekt mot irritationer.

Konsistensen kan variera lite från burk till burk, ibland lite fastare, ibland lite lösare men det är inget konstigt. Förvaras bäst i kylskåp.

Ingredienser (INCI):
Vitellaria paradoxa nilotica.

Ursprungsland: Kenya

Crearome är ett nyfiket och kunskapsintresserat varumärke som är marknadsledande i Sverige på rena eteriska oljor, andra naturliga doftämnen samt råvaror till hudvårdsprodukter som man kan göra själv. Crearomes naturliga och ekologiska råvaror är av högsta kvalitet och noggrant utvalda av leverantörer från hela världen.