(Välj varumärke)
Eliah Sahil Ekologisk Ansiktsmask, 100 g
Eliah Sahil Ekologisk Ansiktsmask, 100 g

Eliah Sahils 100 % naturliga ansiktsmask med ekologiskt algextrakt och fullers earth garanterar en ungdomlig, ren och frisk hud. Den innehåller också den värdefulla amla-antioxidanten, som kallas "frukten av ungdom och skönhet". Perfekt för mer mogen hud med rynkbildning och dålig cirkulation. Djuprengörande effekt på fet hud och hud med stora porer. Rik på vegetabiliska proteiner, mineraler, spårämnen, fettsyror och vitaminer.

Passar alla hudtyper men fungerar bäst på mogen eller fet hy med dålig cirkulation.

Användning:

Mixa ca 1-2 teskedar pulver med lite vatten till en slät blandning. Applicera på rengjord hud i ansiktet och halsen, undvika ögon och området närmast munnen. Låt verka i ca 10-15 minuter och skölj sedan noggrant med rent vatten. Använd 1-2 gånger i veckan, annars vid behov.

Solum fullonum (fullers earth), Spirulina platensis powder*, Emblica officinalis*, Matricaria recutita flower extract* (chamomile flowers), Laminaria digitata powder*, Calendula officinalis flower*. * = ekologisk.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »
Stäng