Stäng
(Välj varumärke)
Khadi Herbal Face Mask Rose, 50 gKhadi Herbal Face Mask Rose, 50 gKhadi Herbal Face Mask Rose, 50 g
Khadi Herbal Face Mask Rose, 50 g

En örtmask som passar bra för känslig, torr och mogen hy. De ayurvediska örterna har föryngrande egenskaper, rengör på djupet, motverkar torrhet och ger huden elasticitet och styrka.

Användning:

Blanda 5 g pulver med vatten, mjölk eller rosenvatten till en pasta. Applicera ett tunt lager i ansiktet och vänta i 15 minuter tills pastan har torkat. Skölj försiktigt av. Avsluta med att spraya rosenvatten på huden.

Ingredienser (INCI):
Solum fullonum, Pink damascena, Glycyrrhiza glabra, Calamine, Zyncum oxydatum, Santalum album, Ocium sanctum, Bacopa monniera (brahmi), Azardirachta indica (neem), Prunus armemiaca (dwarf capricosa), Ricinus communis, Mimosa pudica, Asparagus racemosus, Withania somnifera, Sida cordifolia, Rubio cordifolia, Pogostemon cablin.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »