Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Ansiktsvård / Ansiktsmask / Khadi Herbal Face Mask Vetiver, 50 g

En örtmask som passar bra för fet och problemhy. De ayurvediska örterna rensar porerna och suger ut pormaskar, minskar inflammation, tar bort smuts och hjälper till att exfoliera döda hudceller.

  • Mycket fördelaktig för aknebenägen hy.
  • Bekämpar överdriven talgproduktion.
  • Balanserar huden.

Användning:

Blanda 5 g pulver med vatten eller rosenvatten till en pasta. Applicera ett tunt lager i ansiktet och vänta i 15 minuter tills pastan har torkat. Skölj försiktigt av. Avsluta med att spraya rosenvatten på huden.

Ingredienser (INCI):
Solum fullonum, Vetiveria zizanioides, Zincum oxydatum, Santalum album, Acorus calamus, Synmplocos racemosa, Coriandrum sativum, Lens esculenta, Azadirachta indica, Cinnamomum camphora, Rubia cordifolia, Curcuma longa, Vetiveria zizanioides oil, Syzygium aromaticum oil (carnation).

Khadi är en indisk hud- och hårvårdsserie som grundar sig på Ayurveda. Produkterna innehåller traditionella indiska örtmediciner som är vildvuxna eller skördade på eko-certifierade odlingar i Indien. Khadi arbetar enligt rättvis handel och tillåter inget barnarbete. Produkterna är fördelade enligt hud- och hårtyper och kan användas oavsett om man känner till den ayurvediska livsstilen eller inte. Alla produkter är certifierade av BDIH.Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!