Stäng
(Välj varumärke)
a la eco Ekologiska Bomullspads, 70 st
a la eco Ekologiska Bomullspads, 70 st

Bomullspads av 100% ekologisk bomull som passar perfekt för enkel rengöring av ansiktet, sminkborttagning, babyvård m.m. Rondellerna är mjukt präglade på båda sidorna med kanstickning som gör att de varken faller isär eller går sönder. Levereras i en återvinningsbar plastpåse.

Om du använder bomullsrondellerna tillsammans med ekologisk ansiktsvård är de helt ofarliga att kompostera eftersom de inte utsatts för klorblekning eller andra kemiska processer som kan lämna skadliga rester i padsen.

Bomullen framställs utan bekämpningsmedel och har ekologisk certifiering av Soil Association vilket också är en etisk certifiering. Bönder och arbetare får skälig lön för sitt arbete, en rimlig avkastning för sina varor samt garanteras en god arbetsmiljö.

Konventionellt odlad bomull är världens hårdast besprutade gröda. Bekämpningsmedel dödar 20–40 000 och förgiftar minst 3 miljoner människor varje år!

Material:
100% ekologisk bomull.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »