Stäng
(Välj varumärke)
Dr. Organic Aloe Vera Micellar Cleansing Water, 200 ml
Dr. Organic Aloe Vera Micellar Cleansing Water, 200 ml

Dr. Organic Aloe Vera Micellar Cleansing Water är ett effektivt och skonsamt rengöringsvatten som innehåller miceller, ett slags fettsyror som kan binda föroreningar och smuts och som på ett skonsamt sätt avlägsnar dessa från huden. Dr. Organics micellärvatten med aloe vera är anpassat för känslig hud och innehåller även ringblomma och provitamin B5.

  • Tar bort smink och absorberar föroreningar.
  • Förbättrar hudtonen.
  • Dermatologiskt testad för alla hudtyper.
  • Innehåller minst 70% ekologiska ingredienser.
  • Fri från mineraloljor, parabener och SLS.

Användning:

Applicera på en bomullspad och svep över ansiktet. Du behöver inte skrubba in produkten eller skölja av efteråt. Går utmärkt att använda efter sminkborttagning istället för vanligt ansiktsvatten.

Ingredienser (INCI):
Aqua, Aloe barbadensis leaf juice, Glycerin, Propanediol, Caprylyl/capryl glucoside, Panthenol (provitamin B5), Calendula officinalis (ringblomma) flower extract, Coco-glucoside, Allantoin, Parfum, Sodium phytate, Citric acid, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Limonene, Linalool, Citral.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »