Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Ansiktsvård / Ansiktsrengöring / So Eco Facial Cleansing Cloths, 3-pack

So Eco Facial Cleansing Cloths är en uppsättning med tre återanvändbara bambuhanddukar som effektivt och skonsamt tar bort smink. Handdukarna är tillverkade av supermjuk mikrofiber från bambu som är 100 gånger finare än människohår och som rengör ansiktet grundligt. Varje handduk kan ersätta upp till 1500 bomullsrondeller eller andra engångsprodukter.  

  • Ansiktsduk av bambu.
  • Återanvändbar.
  • Dubbelsidig.
  • Passar alla hudtyper.
  • Idealisk för känslig hud.

Användning:

Fukta handduken med varmt vatten eller använd tillsammans med en mild rengöringsprodukt.

Tvättråd:
Tvätta med tvål och låt torka efter varje användning. Tvätta i maskin på 40 °C en gång i veckan.

Mått: ca. 19 x 19 cm

Material:
Bambufiber, Polyestertråd.

Tillverkade i Kina.

So Eco erbjuder ett sortiment av PETA-ackrediterade "Cruelty Free & Vegan"-produkter, med ett fokus och en tonvikt på komponenter som är ansvarsfullt och etiskt framtagna. Sortimentet inkluderar bland annat sminkborstar, spaprodukter och skönhetsverktyg. So Eco använder plastfria förpackningar gjorda av FSC-certifierat kartongpapper, biologiskt nedbrytbar PLA-bioplast från majsstärkelse och vattenbaserat lim. Trycket på förpackningarna kommer från miljövänligt sojabläck.

So Eco är officiell partner till Tree Nation och planterar ett nytt träd för varje 100:e såld produkt! Detta bidrar inte bara till att bekämpa avskogning utan uppmuntrar även till biologisk mångfald i en miljö som har blivit väldigt negativt påverkad av skogsbruk. Samarbetet med Tree Nation bidrar också till att stödja lokalsamhällena samtidigt som utsläppen av koldioxid minskar.Kanonpriser i butiken just nu!