Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Ansiktsvård / Ansiktsrengöring / So Eco Konjac Sponge - Original White

So Eco Konjac Sponge Original White är en extremt mild rengöringssvamp gjord av vegetabiliska fibrer från konjacväxten. Svampen hjälper till att balansera hudens pH-värde samt exfoliera huden i ansiktet på ett milt sätt, vilket gör att den passar alla hudtyper. Konjac Sponge är är 100% biologiskt nedbrytbar.

Användning:

Massera med cirkulära rörelser i ansiktet. Var extra försiktig kring ögonområdet.

Mått: ca. 9 x 7 cm

OBS! Produkten levereras fuktig för längre hållbarhet.

 

Material:
Vegetabiliska fibrer från konjacväxten, Bomullssnöre.

Tillverkad i Kina.

So Eco är en serie miljövänliga och ergonomiska makeupborstar tillverkade av återvinningsbara och hållbart framställda material. Skaften är handgjorda av bambu och hylsorna som håller borsten på plats kommer från återvunnen aluminium. Själva borstarna, som är gjorda av djurvänlig taklon, är lämpliga för applicering av såväl puder som flytande makeup. I sortimentet finns även bad- och duschtillbehör i miljövänliga material. So Eco använder plastfria förpackningar gjorda av FSC-certifierat kartongpapper, biologiskt nedbrytbar PLA-bioplast från majsstärkelse och vattenbaserat lim. Trycket på förpackningarna kommer från miljövänligt sojabläck.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!