Stäng
(Välj varumärke)
Yvelis Miljövänligt Blockljus, 62 mmYvelis Miljövänligt Blockljus, 62 mm
Yvelis Miljövänligt Blockljus, 62 mm

Klassiskt vitt blockljus från Yvelis som är handgjort av 100% olivstearin. Olivstearin tillverkas av olivolja till skillnad från vanligt stearin som oftast innehåller animaliskt fett och/eller palmolja. Dessutom är olivstearinljus fritt från paraffin vilket ger en renare inomhusluft. Yvelis stearinljus brinner med en stor och klar låga och bildar ofta en vacker spets när de brinner ner. Säljes per styck.

Brinntid:
10 cm: ca. 35 timmar
15 cm: ca. 50 timmar
20 cm: ca. 65 timmar

Skötselråd:
Klipp veken till ca. 1 cm innan du tänder det. Se till att ljuset står stadigt på ett eldfast underlag. Om ljuset rinner eller har för stor låga, släck det och korta ner veken innan du tänder igen. Om ljuset brinner med för liten låga, häll ur lite stearin. Om ingen spets bildas på blockljuset kan det bero på drag och temperaturskillnader eller att veken är för lång/kort.

Mått:
Diameter: 62 mm
Höjd: Välj mellan 10, 15 eller 20 cm

Ingredienser/material:
Olivstearin och bomullsveke.

Tillverkat i Roslagen, Sverige.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »