Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Skärbrädor / Suztain Ekologisk Skärbräda Bambu, 30,5 x 20 cm

En vacker skärbräda med rundade hörn, tillverkad i ekologisk och hållbart odlad bambu. Skärbrädan från Suztain passar inte bara att skära på, den är också snygg som serveringsbricka på bordet till bakelser, bröd, ostar, tapas eller annat. Bambun är polerad och behandlad med en livsmedelssäker olja som ger en sammetslen och samtidig mycket tålig yta.

Bambu är ett extremt snabbväxande gräs som inte kräver bekämpningsmedel, konstbevattning eller konstgödsling. Dessutom är det lättviktigt, starkare än trä, naturligt fläckresistent och antibakteriellt. Bambu är därför ett mer hållbart alternativ än traditionellt trä.

Skötselråd:
Handdiska i varmt vatten med ett miljövänligt diskmedel och torka torrt. Olja gärna in skärbrädan med jämna mellanrum för att återuppliva bambuträet. Använd en neutral olja som till exempel din vanliga matolja.

Mått: 30,5 x 20 x 1,5 cm

Material:
100% ekologisk bambu.

Tillverkad i Kina.

Danska Suztain specialiserar sig på prisvärda och hållbara hushållsprodukter som tillverkas med hänsyn till både miljö och socialt ansvarstagande. Som en naturlig del av detta fokuserar Suztain på att undvika onödig användning av plast och skadliga kemikalier i sina produkter till förmån för miljön och människors välbefinnande.Andra köpte även...