Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Maskindisk / Lillys Eco Clean Maskindisktabletter Multiverkande, 25 st

Lättanvända multiverkande maskindisktabletter som både avfettar och är biologiskt nedbrytbara. Lilly’s tabletter har en sköljförbättrande funktion och innehåller växtbaserade tensider, enzymer och salt. Innehåller inga fosfater, PEG:er eller polykarboxylater.

Vikt: 25 x 20 g

Användning:

Lilly’s maskindisktabletter är täckta av ett vattenlösligt material. Placera tabletten i diskmedelsfacket utan att avlägsna folien. Använd 1 tablett per disk. Skölj av hårt smutsad disk innan den placeras i maskinen. Välj diskprogram. Lämpligt för disktemperaturer mellan 40-70 °C. Tillsätt diskmaskinsalt i områden med hårt vatten.

Ingredienser:
5-15% syrebaserade blekmedel, <5% nonjoniska tensider, Enzymer.

Lilly’s Eco Clean är snygga, snälla och effektiva diskmedel, tvättmedel, sköljmedel och rengöringsprodukter. Lilly’s Eco Clean innehåller aktiva växtbaserade tensider och andra naturliga ingredienser som är skonsamma att använda när du rengör, och som tar bort smuts och skadliga bakterier från fasta ytor i ditt hem. Ett rent hem är ett tryggt hem, men rengöring ska inte ske på bekostnad av vår jord!Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!