Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Disk / Maskindisk / Sodasan Maskindiskmedel Pulver, 1 kg

Miljövänligt maskindiskmedel i pulverform från Sodasan som ger skinande ren disk med hjälp av aktivt syre. Maskindiskmedlet är mycket drygt och rengör effektivt, även vid envis smuts. Produkten innehåller endast växtbaserade tvättämnen, som är snabbt och fullständigt biologiskt nedbrytbara. Natriumcitrat fungerar som avhärdare och ersätter fosfaterna. Produktionen är koldioxidneutral och Sodasan använder enbart miljövänlig energi certifierad av Greenpeace Energy.

  • Löser enkelt matrester och fett.
  • Lämnar inga kemikalierester på disken.
  • Passar alla typer av hushållsdiskmaskiner.
  • Certifierad genom NCP (Nature Care Product).
  • Fritt från enzymer, fosfater, klorfrigörande ämnen och petroleumbaserade ingredienser.

Användning:

Häll pulvret i maskinens diskmedelsfack. Använd Sodasan spolglans och diskmaskinsalt för ett perfekt diskresultat utan kalkfläckar och för att skona diskmaskinen.

Dosering:
Normalt smutsig disk: 1 msk (ca. 15 g).
Mycket smutsig disk: 2 msk (ca. 30 g).

OBS! Produkten är inte lämplig för handmålat porslin, kristall innehållande bly och silverbestick.

Ingredienser:
15–30% trinatriumcitrat, Soda, Silikater, 5–15% natriumperkarbonat, <5% nonjontensid (sockertensid), Vatten, Parfymer, Citral.

Tillverkad i Tyskland.

Sodasan är ett varumärke från Tyskland med stort fokus på att skapa bra och användbara rengöringsprodukter utan att använda blekmedel, skadliga kemikalier, syntetiska doftämnen, konserveringsmedel och tillsatser. Konceptet som Sodasan jobbar efter är enkelt men inget banbrytande och flashigt som ”vitare än vitt” då det helt enkelt inte är möjligt. Målet är att ta bort smutsen på ett smidigt sätt med minsta möjliga miljöpåverkan. Detta gör Sodasan bland annat genom att basera sina produkter på vegetabiliska oljor från ekologiska odlingar.

Produkterna är certifierade genom NCP (Nature Care Product) som innebär att de endast får innehålla ingredienser från växt- och djurriket och absolut inte några mikroplaster, silikater, tensider eller andra miljöfarliga ämnen. Produktionen är koldioxidneutral och Sodasan köper enbart miljövänlig energi certifierad av Greenpeace Energy.Kanonpriser i butiken just nu!