Stäng
(Välj varumärke)
Sodasan Spolglans, 500 ml
Sodasan Spolglans, 500 ml

Sodasan spolglans är ett kompletterande sköljmedel för alla diskmaskiner som ger ett fint resultat på disken. Produkten påverkar ytspänningen så att vattnet lättare rinner av disken. Resultatet blir en disk som torkar utan fläckar och istället blir glänsande. Produkten innehåller endast växtbaserade ytaktiva ämnen, som är snabbt och fullständigt biologiskt nedbrytbara. Produktionen är koldioxidneutral och Sodasan använder enbart miljövänlig energi certifierad av Greenpeace Energy.

  • Ger glänsande disk utan kalk- och vattenfläckar.
  • Passar alla standard diskmaskiner.
  • Förpackning av 100% återvunnen PET.
  • Certifierad genom NCP (Nature Care Product).
  • Fri från färgämnen, GMO, konserveringsmedel, parfym och petroleumbaserade ingredienser.

Användning:

Fyll på spolglans i avsett fack i diskmaskinen. Se diskmaskinens bruksanvisning för dosering. Om det finns kvar kalkfläckar på disken, trots tillsatt spolglans, bör diskmaskinen ställas in på en högre spolglansmängd. Följ tillverkarens instruktioner i diskmaskinens bruksanvisning.

Ingredienser:
>30% vatten, 5-15% citronsyra, Alkohol*, <5% citrater, Icke-jonisk tensid (sockertensid). * = ekologisk.

Tillverkad i Tyskland.Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »