Stäng
(Välj varumärke)
Mossa Juicy Clean 3in1 Cleansing Micellar Water, 200 ml
Mossa Juicy Clean 3in1 Cleansing Micellar Water, 200 ml

Mossa Juicy Clean Micellar Water är ett naturligt och skonsamt micellärvatten som ger dig en trestegseffekt med en naturlig och mild mikroemulsion bestående av hallonvitaminer och hyaluronsyra. Rengör och tar bort smink, tonar och återfuktar huden, allt på en gång.

  • Rengör, tar bort smink, tonar och återfuktar din hud i ett enda steg.
  • Med naturliga vitaminer från hallon och hyaluronisk syra.
  • Dermatologiskt testad / certifierad.

Användning:

Använd en bomullstuss för att minimera irritation. Tack vare den tvålfria formulan behöver du inte skölja av ansiktet.  Lämplig för ansikte, ögon och läppar. Förenklar dina dagliga rutiner och är praktisk på resor.

Ingredienser (INCI):
Aqua/water, Glycerin**, Rosa damascena (rose) flower water*, Sodium levulinate, Caprylyl/capryl glucoside, Sodium PCA, Sodium benzoate, Rubus idaeus (raspberry) fruit extract*, Lactic acid, Aroma/fragrance, Sodium hyaluronate, Phragmites communis extract, Poria cocos extract. * = ekologisk, ** = tillverkad med ekologiska ingredienser.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »