Stäng
(Välj varumärke)
Klean Kanteen Rostfri Bambukork till Kanteen Classic
Klean Kanteen Rostfri Bambukork till Kanteen Classic

Klean Kanteen Bamboo Cap är en vacker och tålig ögelkork formad från ett enda stycke av rostfritt 18/8-stål. Korken är läckagesäker och skapar en helt rostfri interiör i din flaska så att drycken aldrig vidrör något annat än livsmedelsklassat rostfritt stål. Bambun är hållbart skördad och ger en vacker finish. Den rostfria öglan är gedigen och sitter stadigt, vilket ger en händig fastsättningspunkt. Bamboo Cap är kompatibel med alla flaskstorlekar i Kanteen Classic-serien. Fri från BPA, ftalater, bly eller andra gifter.

Skötselråd:
Kör inte i diskmaskinen och blötlägg inte! Låt inte bambukorken komma i närheten av höga temperaturer eller starka rengöringsmedel. Skölj med varmt diskvatten, skölj och torka omedelbart. För att förlänga livslängden, behandla regelbundet med en neutral olja (t.ex. din vanliga matolja) eller bivax.

Mått:

Höjd: 47,5 mm

Bredd: 53,34 mm

Vikt: 82 g

OBS! Ej avsedd för varma drycker.


Material:
Rostfritt 18/8-stål godkänt för livsmedel, Hållbart skördad bambu.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »