Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Vattenflaskor & Termosar / Klean Kanteen Rostfri Bambukork till Kanteen Classic

Klean Kanteen Bamboo Cap är en vacker och tålig ögelkork formad från ett enda stycke av rostfritt 18/8-stål. Korken är läckagesäker och skapar en helt rostfri interiör i din flaska så att drycken aldrig vidrör något annat än livsmedelsklassat rostfritt stål. Bambun är hållbart skördad och ger en vacker finish. Den rostfria öglan är gedigen och sitter stadigt, vilket ger en händig fastsättningspunkt. Bamboo Cap är kompatibel med alla flaskstorlekar i Kanteen Classic-serien. Fri från BPA, ftalater, bly eller andra gifter.

Skötselråd:
Kör inte i diskmaskinen och blötlägg inte! Låt inte bambukorken komma i närheten av höga temperaturer eller starka rengöringsmedel. Skölj med varmt diskvatten, skölj och torka omedelbart. För att förlänga livslängden, behandla regelbundet med en neutral olja (t.ex. din vanliga matolja) eller bivax.

Mått:
Höjd: 47,5 mm
Bredd: 53,34 mm
Vikt: 82 g

OBS! Ej avsedd för varma drycker.

Material:
Rostfritt 18/8-stål godkänt för livsmedel, Hållbart skördad bambu.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor, matlådor och sugrör av plast och aluminium. Produkterna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål av högsta kvalité, som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Alla är fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter.

Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Dessutom är Klean Kanteen ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!