Stäng
(Välj varumärke)
Bambaw Rostfri Vattenflaska med bambukork, 1 LBambaw Rostfri Vattenflaska med bambukork, 1 LBambaw Rostfri Vattenflaska med bambukork, 1 LBambaw Rostfri Vattenflaska med bambukork, 1 LBambaw Rostfri Vattenflaska med bambukork, 1 LBambaw Rostfri Vattenflaska med bambukork, 1 L
Bambaw Rostfri Vattenflaska med bambukork, 1 L

Denna plastfria vattenflaska från Bambaw är ett säkert val för miljön. Flaskan är tillverkad av giftfritt rostfritt 18/8-stål och har en snygg borstad finish – ingen färg som kan skrapas eller nötas bort. Enkelväggs-designen är lättviktig och perfekt när du är på språng. Ta med flaskan på vandringen, resan, till jobbet, yogan, gymmet eller andra aktiviteter för att upprätthålla den dagliga vätskebalansen!

Flaskan inkluderar en kork av rostfritt stål och bambu. Korken har en tätningsring i silikon som gör flaskan helt läckagesäker. Endast det rostfria stålet kommer i kontakt med vätskan i flaskan. Flaskan har en öppning som är stor nog för lägga i isbitar eller en bit frukt om du vill ha smaksatt vatten. Det praktiska handtaget gör att du lätt kan bära med dig flaskan eller hänga på väskan.

  • Robust och stilren design.
  • Läckagesäker.
  • Lättviktig - enkel att bära med sig.
  • Passar kalla drycker.
  • Bred öppning - lätt att rengöra.
  • Ger varken ifrån sig eller drar åt sig smaker.
  • Fri från BPA, ftalater och bly.

Skötselråd:

Handdiska flaskan med varmt vatten och ett milt diskmedel. Det går även att rengöra flaskan med en tesked bikarbonat och varmt vatten. Förvara ej flaskan i frysen, och värm den inte i mikrovågsugn eller vanlig ugn. Den bör ej fyllas med kolsyrade drycker.

Mått:
Höjd: 245 mm

Bredd: 80 mm
Öppningsdiameter: 44 mm
Vikt (med kork): 210 g

Material:
Rostfritt 18/8-stål och bambu. Korken har en tätningsring i silikon.

Ansvarsfullt producerad i Kina.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »