Stäng
(Välj varumärke)
Klean Kanteen TKWide Isolerad Flaska med Cafékork - Melon PunchKlean Kanteen TKWide Isolerad Flaska med Cafékork - Melon PunchKlean Kanteen TKWide Isolerad Flaska med Cafékork - Melon PunchKlean Kanteen TKWide Isolerad Flaska med Cafékork - Melon PunchKlean Kanteen TKWide Isolerad Flaska med Cafékork - Melon PunchKlean Kanteen TKWide Isolerad Flaska med Cafékork - Melon Punch
Klean Kanteen TKWide Isolerad Flaska med Cafékork - Melon Punch

Klean Kanteen Insulated TKWide Melon Punch är en vakuumisolerad flaska skapad med mångsidighet, bärbarhet och prestanda i åtanke för att ge dig den ultimata vattenflaskan, kaffemuggen, sportflaskan och isolerade koppen i ett och samma paket. TKWide är den bästa återanvändbara lösningen för vatten, kaffe, te, smoothies och andra favoritdrycker - kalla eller heta!

Denna TKWide-flaska har Klean Kanteens läckagesäkra Café Cap med justerbar metallögla som gör flaskan enkel att bära i handen eller fästa på en väska. Den interna gängdesignen TK Closure™ ger det allra senaste när det kommer till termisk prestanda för både varma och kalla drycker (se specifikation nedan). TKWide Melon Punch är pulverlackerad i en snygg punchrosa färg med Klean Kanteens nyutvecklade Klean Coat™. Färgen är fyra gånger mer slitstark än tidigare och dessutom miljövänlig. Flaskan är kompatibel med alla Klean Kanteen TKWide-korkar, inkluderat den vakuumisolerade Wide Loop Cap som skapar en helt rostfri interiör för ökad termisk prestanda.

  • Slitstark konstruktion av rostfritt 18/8-stål.
  • Läckagesäker cafékork med hög termisk prestanda.
  • Ger inte ifrån sig eller kvarhåller smaker.
  • Rundad kant ger en bekväm drickupplevelse.
  • Enkel att rengöra.
  • Fri från bly, BPA och ftalater.

Skötselråd:

Handdisk rekommenderas för Klean Kanteens isolerade flaskor. För noggrann rengöring kan du använda varmt diskvatten och en flaskborste. Vi rekommenderar även ett gammaldags rengöringstips: Häll i ett par teskedar bakpulver i flaskan. Fyll sedan på med hett vatten. Låt stå någon timma. Diska sedan rent. Flaskan ska inte frysas eller köras i mikrovågsugn.

OBS! Flaskan är inte avsedd för kolsyrade drycker.

Finns i tre storlekar:

355 ml:

Håller drycker varma: upp till 11 timmar

Håller drycker kalla: upp till 38 timmar

Mått: 184,1 x 76,2 mm

Öppningsdiameter: 66 mm

Vikt: 350,5 g


473 ml:

Håller drycker varma: upp till 14 timmar

Håller drycker kalla: upp till 47 timmar

Mått: 219,7 x 76,2 mm

Öppningsdiameter: 66 mm

Vikt: 394,5 g


592 ml:

Håller drycker varma: upp till 17 timmar

Håller drycker kalla: upp till 58 timmar

Mått: 254 x 76,2 mm

Öppningsdiameter: 66 mm

Vikt: 447,9 g


 

Material:

Flaska: Rostfritt 18/8-stål av livsmedelskvalitet.

Kork: Polypropylen/PP #5, silikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »