Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Vattenflaskor & Termosar / Klean Kanteen TKWide Isolerad Flaska med Ögelkork - Shale Black, 1,9 L

Klean Kanteen Insulated TKWide Shale Black är en vakuumisolerad flaska skapad med mångsidighet, bärbarhet och prestanda i åtanke för att ge dig den bästa återanvändbara lösningen för vatten, kaffe, te, smoothies och andra favoritdrycker - kalla eller heta!

Denna TKWide-flaska levereras med Klean Kanteens läckagesäkra och vakuumisolerade Wide Loop Cap som skapar en helt rostfri interiör. Korken har en justerbar metallögla som gör flaskan enkel att bära i handen eller fästa på en väska. Den interna gängdesignen TK Closure™ ger det allra senaste när det kommer till termisk prestanda för både varma och kalla drycker. TKWide Shale Black är pulverlackerad i en snygg matt svart färg med Klean Kanteens nyutvecklade Klean Coat™. Färgen är fyra gånger mer slitstark än tidigare och dessutom miljövänlig. Flaskan är kompatibel med alla Klean Kanteen TKWide-korkar, inkluderat den läckagesäkra Café Cap och Straw Cap.

  • Slitstark konstruktion av rostfritt 18/8-stål.
  • Håller drycker varma upp till 38 timmar.
  • Håller drycker kalla upp till 135 timmar.
  • Läckagesäker och vakuumisolerad ögelkork.
  • Ger inte ifrån sig eller kvarhåller smaker.
  • Rundad kant ger en bekväm drickupplevelse.
  • Enkel att rengöra.
  • Fri från bly, BPA och ftalater.

Skötselråd:
Handdisk rekommenderas för Klean Kanteens isolerade flaskor. För noggrann rengöring kan du använda varmt diskvatten och en flaskborste. Vi rekommenderar även ett gammaldags rengöringstips: Häll i ett par teskedar bakpulver i flaskan. Fyll sedan på med hett vatten. Låt stå någon timma. Diska sedan rent. Flaskan ska inte frysas eller köras i mikrovågsugn.

Mått:
Höjd: 285,75 mm
Diameter: 118,1 mm
Öppningsdiameter: 66 mm
Vikt: 836,3 g

OBS! Flaskan är inte avsedd för kolsyrade drycker.

 

Material:

Flaska: Rostfritt 18/8-stål av livsmedelskvalitet.

Kork: Polypropylen/PP #5, silikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor, matlådor och sugrör av plast och aluminium. Produkterna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål av högsta kvalité, som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Alla är fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter.

Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Dessutom är Klean Kanteen ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden.