Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Kök / Vattenflaskor & Termosar / Klean Kanteen Chugkork till TKWide-flaskor

Klean Kanteen TKWide Chug Cap är en läckagesäker kork som passar alla isolerade flaskor från Klean Kanteens TKWide-serie. Chugkorken är designad för snabb vätsketillförsel och passar lika bra på gymmet som på fotbollsplanen och vandringsleden. Genom den stora silikonpipen kan du snabbt få i vätskan när du behöver den som mest. Det stora handtaget i rostfritt stål gör det lätt att bära med och hälla ur flaskan. Chugkorkens mångsidiga design har en smidig snabbförslutning som skyddar mot spill mitt under träningen och skruvas ner ordentligt för en läcksäker tätning när du är klar för dagen. Chugkorken har Klean Kanteens nya TK Closure™ interna gängdesign som ökar den termiska prestandan.

  • Högt flöde och mjuk silikonpip.
  • Läckagesäker.
  • Lätt att dricka ur under aktiv användning.
  • Praktiskt handtag.
  • Lätt att ta isär för enkel rengöring.
  • Utbytbara delar.
  • Fri från bly, BPA och ftalater.

Skötselråd:
Tål maskindisk i den övre diskkorgen.

Mått:
Höjd: 77,7 mm
Diameter: 80,2 mm
Vikt: 126 g

OBS! Endast kompatibel med Klean Kanteens isolerade TKWide-flaskor.Material:
Rostfritt 18/8-stål av livsmedelskvalitet, polypropylen/PP #5 och silikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.

Klean Kanteen tillverkar hälsosamma, snygga och miljövänliga alternativ till flaskor, matlådor och sugrör av plast och aluminium. Produkterna är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt 18/8-stål av högsta kvalité, som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Alla är fria från BPA, ftalater, bly och andra skadliga gifter.

Klean Kanteen är medlem av 1% For The Planet vilket betyder att de donerar mer än 1% av den årliga försäljningen till ideella organisationer som arbetar för att skydda och främja miljön på vår planet. Dessutom är Klean Kanteen ett B-Corporations certifierat företag. Det innebär att Klean Kanteen har en affärspolitik som stöder miljömässiga och rättvisa arbetsförhållanden.