Stäng
(Välj varumärke)
Klean Kanteen Isolerad Tumbler med Sugrör - Berry Bright, 473 mlKlean Kanteen Isolerad Tumbler med Sugrör - Berry Bright, 473 mlKlean Kanteen Isolerad Tumbler med Sugrör - Berry Bright, 473 mlKlean Kanteen Isolerad Tumbler med Sugrör - Berry Bright, 473 mlKlean Kanteen Isolerad Tumbler med Sugrör - Berry Bright, 473 ml
Klean Kanteen Isolerad Tumbler med Sugrör - Berry Bright, 473 ml

Klean Kanteen Insulated Tumbler Berry Bright är en miljövänlig stålmugg med sugrör och lock i matchande färg. Tumbler är enkel att ta med när du är på språng och passar utmärkt för drycker som kaffe, smoothie, iste, juice, vatten och öl. Tumbler-muggen har Klean Kanteens spillsäkra presslock (ej läckagesäkert) som är BPA-fritt och lätt att rengöra med avtagbar silikonpackning. Det rostfria sugröret som medföljer kommer med en giftfri och avtagbar silikonpip. Insulated Tumbler Berry Bright är pulverlackerad i en snygg matt fuchsia-färg med Klean Kanteens Klean Coat™. Färgen är fyra gånger mer slitstark än tidigare och dessutom miljövänlig.

  • Slitstark konstruktion av rostfritt 18/8-stål med borstad finish.
  • Håller din dryck varm i upp till 4 timmar och kall upp till 20 timmar.
  • Ger inte ifrån sig eller kvarhåller smaker.
  • Nätt design, passar i de flesta mugghållare.
  • Inkluderar spillsäkert sugrörslock och sugrör.
  • Fri från bly, BPA och ftalater.

Skötselråd:


Handdisk rekommenderas för Klean Kanteens isolerade produkter. För noggrann rengöring rekommenderar vi ett gammaldags rengöringstips: Häll i ett par teskedar bakpulver i muggen. Fyll sedan på med hett vatten. Låt stå någon timma. Diska sedan rent. Muggen ska inte frysas eller köras i mikrovågsugn.

Mått mugg:


Höjd med sugrör: 250,2 mm
Höjd utan sugrör: 160 mm

Diameter: 88,9 mm

Öppningsdiameter: 78 mm


Vikt: 290 g


Mått sugrör:
Höjd: 226,1 mm
Diameter: 8 mm
Vikt: 15,6 g

OBS! Sugröret är inte avsett för varma drycker.

 

Material:
Rostfritt 18/8-stål av livsmedelskvalitet, polypropylen/PP #5 och silikon.

Ansvarsfullt tillverkad i Kina.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »