(Välj varumärke)
Källans Naturprodukter Naturlig Schampotvål Ringblom & Kamomill, ca. 130 g
Källans Naturprodukter Naturlig Schampotvål Ringblom & Kamomill, ca. 130 g

Källans ringblom- och kamomillschampo är en lugnande och naturligt vårdande schampotvål för ljust och blont hår, tillverkad av vegetabiliska oljor. Den ger ett rikt, mjukt och krämigt lödder som vårdar och mjukgör din hårbotten på ett naturligt sätt.

Schampot innehåller gul lera som renar och detoxar ditt hår, ringblom som tonar håret och ger det glans samt kamomill som är mjukgörande och lindrar irritationer i hårbotten. Den friska doften kommer från citrongräs samt bergamottolja som även har svamphämmande och antiseptiska egenskaper. Fri från palmolja, SLS och konserveringsmedel!

Tips!
Låt schampotvålen torka även undertill så räcker den längre.

Ingredienser:
Sodium cocoate (förtvålad kokosolja), Sodium olivate (förtvålad olivolja), Glycerine (veg. glycerin), Sodium castorate (förtvålad ricinolja), Yellow illite clay (gul lera)*, Cymbopogon flexuosus (citrongräsolja), Citrus bergamia (bergamottolja) leaf oil , Calendula officinalis (ringblom)*, Chamaemelum nobile (romersk kamomill)*. * = ekologisk.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »
Stäng