(Välj varumärke)
Källans Naturprodukter Naturlig Schampotvål Ros & Lavendel, ca. 130 g
Källans Naturprodukter Naturlig Schampotvål Ros & Lavendel, ca. 130 g

Källans rosblom- och lavendelschampo är en lugnande, mjukgörande och naturligt vårdande schampotvål tillverkad av vegetabiliska oljor. Den ger ett rikt, mjukt och krämigt lödder som vårdar och mjukgör din hårbotten på ett naturligt sätt.

Schampot passar bra för mogen och känslig hårbotten då den innehåller både röd och vit lera som är rika på mineraler och rengör på djupet. Leran hjälper till att öka blodcirkulationen och stimulera cellförnyelsen. Den innehåller också lugnande rosenträolja, avslappnande lavendelolja samt rosenblad och lavendelblom som har antiseptiska egenskaper. Fri från palmolja, SLS och konserveringsmedel!

Tips!
Låt schampotvålen torka även undertill så räcker den längre.

Ingredienser (INCI):
Sodium cocoate (förtvålad kokosolja), Sodium olivate (förtvåladolivolja), Glycerine (veg. glycerin), Sodium castorate (förtvålad ricinolja), Kaolin-illite (rosa lera*), Lavandula angustifolia (lavendelolja*) leaf oil, Aniba rosaeodora (rosenträolja) leaf oil, Rosa damascena (rosenblad*) petal powder, Lavandula officinalis (lavendelblom*) buds powder. * = ekologiskKanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »
Stäng