Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Ansiktsvård / Läppvård / Akamuti Organic Honey & Chamomile Lip Balm, 10 ml

Akamuti Honey & Chamomile Lip Balm är ett näringsgivande och mjukgörande läppbalsam som är perfekt för torra och undernärda läppar. Läppbalsamet kombinerar de renaste, naturliga ingredienserna och bitar av naturens guld! Ekologiskt bivax, krämigt kakaosmör, generöst med olivolja, ekologisk honung och eterisk olja från kamomill gör läpparna mjuka och silkeslena, samt skyddar dem mot väder och vind.

Ingredienser (INCI):
Sweet almond oil (prunus dulcis), Extra virgin olive oil (olea europa)*, Beeswax (cera alba)*, Cocoa butter (theobroma cacao)*, Fairtrade honey*, Chamomile essential oil (anthemis nobilis), Limonene**. * = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.

Akamuti är ett brittiskt varumärke som tillverkar ekologiska kroppsvårdsprodukter med hänsyn till social hållbarhet och etiskt ansvarstagande. Produkterna är handgjorda av helt naturliga ingredienser och innehåller aldrig några kemiska ingredienser. Eftersom Akamuti tror på hållbar och etisk handel, används så många rättvisemärkta ingredienser som möjligt från utsatta samhällen runt om i världen. Deras ekologiska bivax och honung kommer från biodlare i Zambia och hjälper till att bevara stamsamhällena och de skogar som de bor i. Sheasmöret kommer från kvinnokooperativ i Ghana som hjälper till att finansiera projekt för förnybar energi.