Stäng
(Välj varumärke)
Burts Bees Beeswax Lip Balm Tin, 8,5 g
Burts Bees Beeswax Lip Balm Tin, 8,5 g

Beeswax Lip Balm Tin ger dina läppar den lugnande känsla de förtjänar. Detta naturliga läppbalsam är laddat med kokos- och solrosoljor, rik på vitaminer och essentiella fettsyror, till för att ge näring, fukt och mjuka läppar.

Bivax hjälper till att bevarar fukten medan pepparmintsolja skapar en uppfriskande känsla. Bivaxet ger en underbart naturlig doft och färg till produkter och hjälper till att försegla och skydda huden när de används i fuktgivande formler.

Användning:

Applicera balsamet frikostigt på läpparna så ofta det behövs, särskilt i torra, kalla eller blåsiga förhållanden.

Ingredienser (INCI):
Cera alba (beeswax, cire d'abeille), Cocos nucifera (coconut) oil, Helianthus annuus (sunflower) seed oil, Mentha piperita (peppermint) oil, lanolin, Tocopherolrosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, Glycine soja (soybean) oil, Canola oil (huile de colza), Limonene.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »