Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Mat & Dryck / Nötter & Frön / Urtekram Psylliumfröskal, 200 g

Psylliumfröskal kan användas för att öka fiberinnehållet och förbättra strukturen i vanliga och glutenfria bakverk. Använd 1 dl psylliumfröskal till 5-6 del vätska. Rör om i vätskan i fem minuter så att skalen bildar en gelé.

Går bra att blanda i till exempel vatten, juice eller smoothie. Rör i 1-2 tsk. psylliumfröskal i 2,5 dl vätska tills det har blandats. Drick genast och drick ett glas vatten efteråt. Bör inte ges blandat i vätska till barn under 6 år.

Ingredienser:
Ekologiska, torkade psylliumfröskal (plantago ovata).

Ursprungsland: Indien.

Urtekram startades 1972 och är en av pionjärerna inom ekologi. De lanserade världens första helt Ecocert-certifierade kroppsvårdsserie som var 100% vegetabilisk! Urtekram är idag en av nordens ledande producenter av ekologiska produkter och erbjuder ett brett sortiment av livsmedel, schampon, balsam, lotioner, tandkrämer, tvålar med mera.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!